ebbakristinapersson

Ilska, sorg, glädje, melankoli, rädsla och så vidare.. - Allt i en människas inre som ibland behöver komma ut.

Utflyttad

Kategori: Allmänt

Vilket rackarbajsardygn det varit!
 
Igår satte jag mig på tåget och kom fram till ett ljummet (då det är som bäst) Göteborg. Sprang runt med eld i röven för att hinna kolla en sväng i stan (köpte av någon JÄTTEkonstig anledning en megavarm tröja/jacka?), innan jag svettandes drog mig hemåt mot Masthugget.
 
Snabbt som attan bytte jag om, drack nio glas vatten och sa hej då till Josefin (rumskompisen). För jag, Emelie och Carro skulle på spelning. Och attans bananer vad mysigt det blev. Tog varsina öl först i Vasa, sen småsprang vi nedåt Avenyn och stället där de skulle spela; Bio Roy. Kom dit, drack lite för många gratisöl, lyssnade sedan på svinbraiga Immanu el, drack några fler gratisöl och drog oss efter spelningen till efterfesten på Yaki-da. Där vägrade mitt ena öga vara öppet pga extrem trötthet/fullhet, och vi drog oss efter ännu en öl hemåt i natten som var ljummen och fin. 
 
Vaknade vid åttatiden idag, - paniken över att mitt rum/lägenhet inte för fem öre var färdigpackat (eller packat alls), trots att pappa, Christer och Catrin var på väg till Göteborg för att hjälpa mig flytta ut. Men det gick BRA. Fan vad jag blir varm i hjärtat av människorna i mitt liv. - På några timmar var lägenheten både tom och ren. 
 
Om bara några dagar börjar jag pilla med min nya lägenhet. Fasen vad fint.